Порошенко: Україна створить нові комплекси ракетного озброєння і засоби космічної розвідки

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко заявив, що Україна буде розробляти нове ракетне озброєння і засоби космічної розвідки.
Петро ПорошенкоФото: УНІАН

Президент України Петро Порошенко заявив, що Україна буде розробляти нове ракетне озброєння і засоби космічної розвідки.

Про це він повідомив під час виступу на Софійській площі, повідомляє «Слово і Діло».

«Перед вченими і конструкторами поставлено завдання – розробка нового ракетного озброєння, комплексів крилатих ракет, високоточних боєприпасів, безпілотників ударної сили, засобів космічної розвідки», – розповів гарант держави.

Крім того, Президент наголосив, що українці мають ресурси, аби дати гідну відсіч ворогу.

День захисника України: соціальний портрет українського військовогоНапередодні Дня захисника України Слово і Діло склало соціальний портрет типового представника однієї з найбільш шанованих і потрібних у нас час професій – військовослужбовця.

«Українці не дали загарбницьким планам країни-агресора реалізуватися. Ми ніколи не вели і не ведем загарбницьких воєн», – наголосив Порошенко, додавши, що «хто до нас з мечем прийде, той від меча і загине. І від щита, яким стали для нас наші Збройні Сили».

Президент додав, що лише протягом поточного року Збройні Сили отримали близько 2 тис. одиниць озброєння та військової техніки. А більше 57 тисяч добровольців підписали в цьому році контракт зі Збройними Силами.

Нагадаємо, сьогодні українці відзначають День захисника, яким вшановує мужність і героїзм захисників незалежності і територіальної цілісності країни.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: