В Одеській області оголошено надзвичайний стан

Читать на русском
У зв’язку зі стихійним лихом в Одеській області оголошено надзвичайний стан. Про це повідомив керівник Одеської обласної адміністрації Міхеіл Саакашвілі.
Міхеіл СаакашвіліФото з відкритих джерел

У зв’язку зі стихійним лихом в Одеській області оголошено надзвичайний стан.

Про це розповів керівник Одеської обласної дежавної адміністрації Міхеіл Саакашвілі, передає «Слово і Діло».

Так, на Одещині через сильний вітер, повалення дерев і ліній електропередач загинули три особи, в тому числі 11-річна дитина. У більш ніж 100 населених пунктах відсутня електрика.

В Одесі потоп і затори, рух деяких видів транспорту призупиненоВ Одесі через сильний дощ зупинився міський електротранспорт, затори в місті сягнули 10 балів.

При Обласній адміністрації працює штаб із надзвичайної ситуації. ОДА рекомендує скасувати заняття в школах і обмежити явку до держустанов в усіх районах, яких торкнулося лихо, крім служб із надзвичайних ситуацій і тих жителів, які забезпечують життєдіяльність районів, а місцевих жителів закликають максимально утриматися від виходу з дому, поки не вщухне вітер.

Нагадаємо, в Одесі та області було оголошено штормове попередження, спостерігається сильний дощ. При цьому в південних районах Одеської області через сильний дощ підтоплює будинки. Там працюють співробітники Держслужби з надзвичайних ситуацій.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: