Кличко та Джошуа поборються за титули WBA і IBF

Читать на русском
Легендарний український боксер Володимир Кличко та міцний боєць із Великої Британії Ентоні Джошуа битимуться за два титули, один із яких ще сьогодні належав Тайсону Ф'юрі.

Український боксер Володимир Кличко та боєць із Великобританії Ентоні Джошуа змагатимуться за два титули, один з яких ще сьогодні належав Тайсону Ф'юрі.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на «Пресу України».

Про об'єднавчий бій заявив промоутер чемпіона світу за версією IBF Ентоні Джошуа Едді Херн. За його словами бій між його підопічним і Володимиром Кличком буде мегапоєдинком, якого не було останні 10 років.

Команда Кличка судитиметься з Ф'юріУкраїнський боксер Володимир Кличко заявив про готовність подати до суду на британського боксера Тайсона Ф'юрі через чергову спробу перенести запланований бій.

«Бій між Джошуа та Кличко близький як ніколи. Є велика ймовірність, що бій між ними буде за два титули – WBA і IBF. Це буде найбільший бій у суперважкій вазі за останні 10 років. І я дуже хочу, щоб він відбувся», – цитують Едді Херна західні ЗМІ.

Раніше повідомлялося, що Британський комітет з управління боксом (BBBoC) позбавив Тайсона Ф'юрі боксерської ліцензії, в зв'язку з чим він тепер не зможе брати участь у боях.

Нагадаємо, що Тайсон Ф'юрі заявив про намір боротися з наркозалежністю замість захисту титулів на рингу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: