Гройсман доручив «Укравтодору» готуватися до зими

Читать на русском
Глава українського уряду Володимир Гройсман починає підготовку до зими, доручивши Укравтодору перевірити готовність снігоприбиральної техніки.
Володимир Гройсман

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман доручив «Укравтодору» перевірити готовність снігоприбиральної техніки та доповісти про результати до кінця дня.

Про це він сказав під час селекторної наради, пише «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Я думаю, ви («Укравтодор» – Ред.) погано підійшли до підготовки. Сьогодні ви будете проводити колегію, я хотів би визначитися з кожного напряму щодо готовності техніки, техніка має бути готова абсолютно вся. Якщо вона не готова, то хтось не на своєму місці», – заявив Гройсман.

За його словами, свої посади втратять всі, хто не виконає роботу з перевірки готовності до зими.

Слід зазначити, раніше Володимир Гройсман заявив, що до початку опалювального сезону будуть знайдені додаткові компенсатори щодо полегшення громадянам навантаження сплати за комунальні послуги. Поки що ця обіцянка перебуває в процесі виконання.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: