«Нормандська четвірка» проведе телефонну конференцію щодо ситуації на Донбасі

Читать на русском
Лідери нормандської четвірки домовилися обговорити ситуацію в зоні проведення антитерористичної операції вже наступного тижня.

Телефонна конференція лідерів України, Франції та Німеччини щодо ситуації на Донбасі пройде вже наступного тижня.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Президента України.

«Петро Порошенко та Франсуа Олланд домовилися про продовження консультацій у Мінську на рівні дипломатичних радників глав держав «нормандського формату», після яких наступного тижня лідери України, Франції та Німеччини проведуть телефонну конференцію», – йдеться в повідомленні.

За інформацією прес-служби Глави держави, Петро Порошенко в телефонній розмові з президентом Франції Франсуа Олландом заявив, що Росія блокує процес звільнення заручників, а також повідомив про ескалацію конфлікту на Донбасі.

«Президент Порошенко подякував делегації Німеччини та Франції за підтримку резолюції Парламентської асамблеї Ради Європи про необхідність збереження санкцій проти Росії», – додали в прес-службі.

Нагадаємо, раніше федеральний канцлер Німеччини Ангела Меркель, президент Франції Франсуа Олланд і президент Росії Володимир Путін не змогли домовитися про дату зустрічі в «нормандському форматі». В АПУ заявили, що поки не отримували запрошення в Париж на цю зустріч.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: