Олланд відмовився відкривати православний центр разом із Путіним

Читать на русском
Президент Франції Франсуа Олланд не зможе взяти участь у відкритті російського православного центру в Парижі разом із президентом РФ Володимиром Путіним.
Фото: Reuters

Президент Франції Франсуа Олланд не зможе взяти участь у відкритті російського православного центру в Парижі разом із президентом РФ Володимиром Путіним.

Про це пише видання SLON з посиланням на газету Financial Times, інформує «Слово і Діло».

«Ми не можемо проводити святкові заходи, зараз не та ситуація», – сказав Олланд.

Аваков різко відповів Олланду з приводу виборів на ДонбасіГлава МВС України Арсен Аваков відповів на пропозицію президента Франції Франсуа Олланда провести вибори на Донбасі, а потім уже говорити про повернення кордону під контроль України.

Нагадаємо, 10 жовтня президент Франції Франсуа Олланд заявив, що не впевнений у тому, чи прийме Путіна під час його візиту в Париж. Лідер Франції задавався питанням, чи можливо якось відмовити Путіна від підтримки сирійського режиму.

У відповідь на це в Кремлі повідомили про те, що глава РФ продовжує готуватися до поїздки в Париж. Путін повинен був брати участь у відкритті російського духовного центру та відвідати Єлисейський палац.

Вчора, 11 жовтня, видання Reuters із посиланням на джерело у Франції повідомило, що Путін відмовився від візиту в Париж після того, як йому запропонували присвятити зустріч з Олландом лише питанню Сирії. Відмову підтвердив і прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: