Кличко недовиконав план зі встановлення теплових лічильників у столичних будинках

Читать на русском
Київський міський голова Віталій Кличко провалив обіцянку щодо встановлення в усіх столичних будинках теплових лічильників.
Віталий Кличко

Міський голова Києва Віталій Кличко на 10% недовиконав план зі встановлення теплових лічильників у столичних будинках до початку опалювального сезону, хоча обіцяв.

Відповідне зобов'язання мера столиці України «Слово і Діло» зафіксувало наприкінці травня.

15 червня Віталій Кличко повідомив, що житлові будинки Києва оснащені приладами обліку тепла на 90%. У вересні він заявив, що вже протягом кількох місяців заблоковані рахунки 104 теплопостачальних підприємств, і це не дає можливості повноцінно реалізувати підготовку до опалювального сезону й проводити необхідні роботи, тому нові теплові лічильники на житлові будинки встановлені не були.

Крім того, нещодавно мер Києва видав розпорядження про подачу тепла в лікарні, дитсадки та школи, інші об'єкти соціальної інфраструктури, яке почалося з 10 жовтня. Найближчим днями до тепла підключать і столичні будинки.

Таким чином, Віталій Кличко провалив свою обіцянку.

Нагадаємо, 24 травня київський міський голова запевнив, що до початку нового опалювального сезону всі будинки в столиці будуть обладнані тепловими лічильниками.

«Слово і Діло» зафіксувало 332 обіцянки Віталія Кличка, 145 з яких виконав. Рівень його відповідальності – 44%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: