Широкине та Водяне потрапили під артилерійський обстріл бойовиків – штаб АТО

Читать на русском
Члени незаконних збройних формувань продовжують грубо порушувати Мінські домовленості, застосовуючи артилерію.

Російсько-окупаційні війська з артилерії калібру 122 мм та мінометів калібру 120 мм вели вогонь по позиціях Збройних сил України в Широкиному та Водяному.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, пише «Слово і Діло».

«На маріупольському напрямку зафіксовано 34 обстріли. Порушуючи «режим тиші», противник декілька разів відкривав вогонь з артилерії калібру 122 мм та мінометів калібру 120 мм по Широкиному та Водяному. В напрямку Тарамчука, Мар'їнки, Талаківки та Лебединського бойовики використовували міномети 82-го та 120-го калібрів. Інтенсивність ведення вогню окупантами на цій ділянці лінії розмежування зберігалася вдень та вночі», – йдеться в повідомленні.

За інформацією штабу АТО, з гранатометів, кулеметів, протитанкових ракетних комплексів, стрілецької зброї й мінометів сепаратисти обстріляли українських військових у районах Новоалександровки та Новозванівки, а Авдіївка потрапила під артобстріл бойовиків.

Нагадаємо, вчора, 11 жовтня, в штабі АТО повідомили про артобстріл низці українських населених пунктів на маріупольському напрямку, а 10 жовтня – про обстріл з артилерії Широкиного.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: