Карта АТО: ситуація на сході України на 12 жовтня

Читать на русском

Ситуація на сході країни за станом на 00:00 12 жовтня 2016 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

Обстріли

За минулу добу російсько-окупаційні війська 44 рази відкривали вогонь.

Напрями

На Маріупольському напрямку зафіксовано 34 обстріли. Порушуючи «режим тиші» противник декілька разів відкривав вогонь з артилерії калібру 122 мм та мінометів калібру 120 мм по Широкіному та Водяному. В напрямку Тарамчука, Мар’їнки, Талаківки та Лебединського бойовики використовували міномети 82 та 120 калібрів. Інтенсивність ведення вогню окупантами на цій ділянці лінії розмежування зберігалася в день та вночі.

На Луганському напрямку зафіксовано 7 порушень «режиму тиші». Противник вдавався до збройних провокацій в районах Новоолександрівки та Новозванівки. Сили АТО були обстріляні з гранатометів, кулеметів, протитанкових ракетних комплексів, стрілецької зброї, а також з мінометів одночасно.

На Донецькому напрямку відбулося 3 обстріли. Зокрема, по захисниках Новгородського зафіксовано вогонь снайпера. Також в цьому районі противник вів вогонь з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї. В Авдіївці, окрім вказаної зброї, бойовики використали також ствольну артилерію калібру 122 мм.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: