Одеситів попередили про насування шторму

Читать на русском
В Одеській міськадміністрації попередили містян про сильне погіршення погодних умов, жителів просять за можливістю не залишати домівки.

Одеська міськадміністрація рекомендує жителям міста завтра, 12 жовтня, за можливістю не залишати свої домівки в зв'язку зі штормом.

Про це журналістам повідомила прес-секретар міської ради Наталія Мальцева, інформує «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Одеська мерія звертається до керівників комерційних підприємств із проханням зважати на складні погодні умови під час організації робочого процесу. Школярі, батьки яких приймуть рішення залишити дитину вдома, відпрацюють пропущені заняття в індивідуальному порядку», – заявила вона.

Геннадій ТрухановМіський голова Одеси
Труханов пообіцяв ліквідувати підтоплення Пересипу і Кривої БалкиСказано 12 грудня 2012 р.Статус обіцянки: Не виконано

За словами чиновниці, завтра в обласному центрі очікується сильний дощ і північно-східний вітер до 27 м/с, температура повітря складе +11... +13 градусів Цельсія.

«Одеситів просять за можливістю обмежити поїздки, а також бути пильними й не залишати транспортні засоби під деревами та лініями електропередач, оскільки в результаті сильного поривчастого вітру можливе падіння гілок і кабелів», – заявила Мальцева.

У міськраді також стверджують, що організовано штаб із ліквідації наслідків негоди, а всі комунальні служби переведені на цілодобовий режим роботи.

Нагадаємо, зовсім нещодавно, 20 вересня, Одеса вже потерпала від стихії. Тоді в результаті сильних злив був паралізований міський транспорт.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: