«Укроборонпром» створює Платформу розвитку інновацій

Читать на русском
UkrARPA дозволить Україні сконцентрувати передову наукову думку та інвестиції. Це також важливий крок у становленні України як сильної держави.

«Укроборонпром» створює інноваційну платформу UkrARPA, яка стане аналогом американського Агентства передових оборонних дослідницьких проектів.

Про це повідомляється на офіційній сторінці Президента України Петра Порошенка в Facebook, передає «Слово і Діло».

«UkrARPA дозволить нам сконцентрувати передову наукову думку та інвестиції. Це важливий крок у становленні України як сильної держави з могутньою «оборонкою», – йдеться в повідомленні.

БПЛА-розвідники «Укроборонпрому» стежитимуть за полями українських аграріївПідприємства ДК «Укроборонпром» і керівники провідних компаній аграрного сектора України домовилися використовувати безпілотні літальні апарати вітчизняного виробництва для потреб агропромислового комплексу.

Інноваційна платформа стане аналогом американського Агентства передових оборонних дослідницьких проектів, у надрах якої був створений Інтернет.

Як повідомлялося раніше, керівництво державного концерну «Укроборонпром» і керівництво Агентства передових оборонних дослідницьких проектів США (DARPA) домовилися про співпрацю та спільні наукові дослідження.

Нагадаємо, що державний концерн «Укроборонпром» поглиблює співпрацю з підприємствами Дніпропетровської області у сфері імпортозаміщення комплектуючих для вітчизняного ВПК на заміну російським.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: