«Укроборонпром» представляє мобільний комплекс наземної розвідки «Джеб»

Читать на русском
Державна прикордонна служба України вже замовила певну кількість бронеавтомобілів Тритон з відповідним комплекс Джеб для контролю пересування на російському кордоні.
Бронеавтомобіль «Тритон» з комплексом «Джеб»

ПАТ «Холдингова компанія «Укрспецтехніка», що входить в структуру ДК «Укроборонпром», готує до виставки «Зброя і Безпека 2016» комплекс розвідки і РЕБ «Джеб» та ряд інших нових зразків ОВТ.

Громадськість може ознайомитися з комплексом під час XIII Міжнародної спеціалізованої виставки «Зброя і Безпека 2016», яка пройде 11-14 жовтня 2016 на території Міжнародного виставкового центру в Києві, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на інформаційно-консалтингову компанію Defense Express.

Комплекс «Джеб» має дальність виявлення людини засобами радіолокації на відстані до 3 км, а автомобіля до 6 км. Дальність виявлення тепловізором людини становить до 2,4 км, автомобіля до 6,6 км. Весь комплекс апаратури може бути встановлений як на легковий броньований автомобіль, так на стаціонарній основі поряд з пунктом управління.

В рамках облаштування українсько-російського кордону Державна прикордонна служба України замовила певну кількість бронеавтомобілів «Тритон» з відповідним комплекс «Джеб».

Бронеавтомобілі будуть використані для прикриття загрозливих напрямків на кордоні, ведення спостереження і передачі інформації в центри управління службою прикордонних підрозділів.

«Укроборонпром» відновить виробництво апаратів супутникового зв'язкуТернопільське державне науково-технічне підприємство «Промінь», яке входить до структури ДК «Укроборонпром», отримало можливість відновити свої потужності та інвестувати у виробництво.

В цілому такий комплекс дозволяє вирішувати дуже широкий спектр завдань не тільки для спецпідрозділів, а й для будь-яких бойових частин розташованих в безпосередньо зіткненні з противником.

Нагадаємо, що в червні цього року був створений перший кластер – Українська авіабудівна корпорація – на фундаменті ДП «Антонов».

Також повідомлялося, що ДК «Укроборонпром» готується до створення корпорацій на основі підприємств державної власності в сфері бронетанкобудування, виробництва засобів РЕБ та боєприпасів за аналогією зі створеною раніше авіабудівної корпорацією.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: