WikiLeaks опублікував листування глави виборчої кампанії Клінтон

Читать на русском
Сайт WikiLeaks опублікував першу частину листування Джона Подеста — голови виборчої кампанії кандидата в президенти США від Демократичної партії Хілларі Клінтон.
Джон Подеста - глава передвиборної кампанії Хілларі Клінтон

Wikileaks оприлюднив листування голови передвиборної кампанії Хілларі Клінтон Джона Подеста.

Про це повідомляє Forbes, передає «Слово і Діло».

Було опубліковано 2060 електронних повідомлень і 170 прикріплених до них файлів.

У повідомленні наголошується, що це тільки перший пакет із підготовку серії публікацій листування.

Більшість матеріалів присвячені ядерній енергетиці та компанії Uranium One, якої, як повідомляв кандидат у президенти від республіканців Дональд Трамп, керував Тоні Подеста, брат Джона Подеста.

Трамп проти Клінтон: українці відреагували на теледебати кандидатів у президенти СШАУкраїнці в соціальних мережах коментують перший раунд теледебатів між кандидатами у президенти Сполучених Штатів Трампом і Клінтон.

Мільярдер також стверджував, що Хілларі Клінтон, будучи держсекретарем США, передала Uranium One 20% американського урану.

Також листи стосуються питань публікацій у ЗМІ про пожертвування в фонд Клінтон, які робилися особами, «які мають інтереси в гірничодобувній та ядерної галузях».

Нагадаємо, що на початку жовтня засновник порталу Джуліан Ассанж анонсував публікацію належать до виборів в США секретних документів.

Раніше повідомлялося, що екс-співробітник Агентства національної безпеки США Едвард Сноуден попросив президента Барака Обаму помилувати його.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: