ЗМІ оприлюднили офшорні схеми «радикала» Рибалки

Читать на русском
Попри публічну неприязнь до офшорів, члени Радикальної партії Олега Ляшка самі користуються вигодами закордонних юрисдикцій.
Фото: www.radiosvoboda.org

Попри публічну неприязнь до офшорів, члени «Радикальної партії Олега Ляшка» самі користуються зиском закордонних юрисдикцій.

Журналісти програми «Схеми» виявили офшорні схеми депутата Сергій Рибалки, якого називають спонсором «Радикальної партії Олега Ляшка», повідомляє «Слово і Діло».

Рибалка причетний до заводу в Дніпрі, який виробляє промислові товари для дому – серветки, мило, сміттєві пакети, товари для прибирання, а також відомі снеки – горішки, сухарики, соняшникове насіння.

Виявляється, частину доходів корпорація родини Рибалки перераховує на кіпрські фірми: на них формально оформили фактично всі торговельні марки компанії. До цього доклав руку й сам народний депутат, стверджується в програмі.

Корпорація називається S Group. Глава її наглядової ради – брат нардепа Дмитро Рибалка. Снеками в корпорації займається ТОВ «Снек-Експорт», власником якого є батько депутата Віктор Рибалка. Сам депутат Сергій Рибалка до обрання до Верховної Ради офіційно був радником гендиректора з юридичних питань. А в промисловій групі його відкрито називали співзасновником.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що США допоможуть повернути в Україну капітали, виведені в офшори.

Офшорний Рибалка («Схеми»)Радіо Свобода онлайн

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: