Гройсман розраховує на продаж ОПЗ до 2017 року

Читать на русском
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман розраховує на продаж державного пакета акцій Одеського припортового заводу до 2017 року.
Фото з відкритих джерел

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман розраховує на продаж державного пакета акцій (99,567%) найбільшого виробника аміаку та карбаміду – Одеського припортового заводу – до 2017 року.

Про це він повідомив журналістам під час робочої поїздки в Київську область, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Українські новини».

«Ми чекаємо пропозицій від Фонду державного майна щодо наступного туру продажу цього об’єкта. Я вважаю, що він має бути успішним», – сказав Гройсман.

За його словами, уряд очікує від ФДМ подання стартової ціни ОПЗ на затвердження найближчим часом.

Нагадаємо, 4 жовтня Одеський припортовий завод відновив свою роботу. «Укртрансгаз» у липні заявив про початок процедури відключення ОПЗ від газопостачання через відсутність передоплати за транспортування газу, а також перевищення номінованого відбору газу.

Раніше голова ФДМУ Ігор Білоус заявив, що стартова ціна ОПЗ не має перевищувати 150 млн дол. На липень цього року призначали конкурс із продажу ОПЗ, однак він завершився безрезультатно в зв'язку з відсутністю заявок.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: