Звинувачення Сущенку пред'являть 7 жовтня – Фейгін

Читать на русском
Звинувачення журналісту агентства Укрінформ Роману Сущенку, якого утримують у московському СІЗО, буде пред'явлено в п'ятницю, 7 жовтня.

Затриманому й заарештованому в Москві українському журналісту Роману Сущенку пред'являть звинувачення в п'ятницю, 7 жовтня.

Про це повідомив його адвокат Марк Фейгін в інтерв'ю «Дзеркалу тижня», передає «Слово і Діло».

«Обвинувачення висунуть у п'ятницю. Зараз він утримується під вартою в статусі підозрюваного. Постанова про притягнення як обвинуваченого буде в п'ятницю», – повідомив адвокат.

Фейгін також зазначив, що Сущенка звинувачують у шпигунстві за статтею 276 КК РФ, але не став заглиблюватися в деталі справи.

Світ повинен відреагувати на арешти Росією українських журналістів – ГеращенкоВерховна Рада має ухвалити звернення до ПАРЄ, Ради Європи та ОБСЄ з вимогою негайно звернутися до Російської Федерації для звільнення з-під варти українських журналістів.

Нагадаємо, українського журналіста Романа Сущенка затримали в Москві 30 вересня. Лефортовський суд Москви заарештував його на два місяці – до 30 листопада.

Затриманий та заарештований український журналіст Роман Сущенко не визнає свою провину.

За словами Марка Фейгіна, перспектива виграти справу заарештованого в Росії журналіста нульова, оскільки виправдальних вироків у справах проти українців у РФ не існує.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: