Царевич оскаржить своє звільнення в суді

Читать на русском
29 вересня Президент Петро Порошенко підписав указ про звільнення судді Оксани Царевич у зв'язку з порушенням присяги.

Оксана Царевич звільнена з посади судді Печерського районного суду Києва подала позов до Вищого адміністративного суду України, в якому оскаржує порушення присяги.

Про це повідомили в прес-службі Вищого адміністративного суду України, передає «Слово і Діло».

За інформацією прес-служби ВАСУ, Царевич подала позов до Президента України, який своїм указом звільнив її з посади судді Печерського районного суду Києва. В суді додали, що позов до Глави держави був представлений ще 30 вересня.

Нагадаємо, 29 вересня Президент Петро Порошенко підписав указ про звільнення судді Оксани Царевич у зв'язку з порушенням присяги.

Вища рада юстиції 15 вересня вирішила внести подання Президенту про звільнення судді Печерського районного суду Києва Оксана Царевич у зв'язку з порушенням присяги.

У січні 2016 року прокуратура міста Києва передала до суду обвинувальний акт щодо суддів Печерського районного суду столиці Оксани Царевич та Віктора Кицюка, підозрюваних у винесенні завідомо неправосудних рішень проти активістів «Автомайдану».

4 березня 2015 року Верховна Рада абсолютною більшістю голосів зняла суддівський імунітет із Сергія Вовка, Оксани Царевич та Віктора Кицюка.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: