Кличко розпорядився дати тепло лікарням і школам

Читать на русском
Опалення в Києві буде подано за індивідуальними заявками на об'єкти соціального забезпечення – лікарні, поліклініки, школи, дитячі садки з 10 жовтня.

Мер Києва Віталій Кличко дав доручення ПАТ «Київенерго» та ТОВ «Еврореконструкція» розпочати подачу тепла в лікарні, поліклініки, школи, дитячі садки та інші установи соціального спрямування за індивідуальними заявками з 10 жовтня.

Про це він сказав на засіданні антикризового штабу, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу КМДА.

«З огляду на зниження температури та на підставі інформації, яку ми заслухали від заступника директора Українського гідрометеорологічного центру Анатолія Прокопенка, я віддаю доручення ПАТ «Київенерго» та ТОВ «Еврореконструкція» через похолодання та зниження середньодобової температури почати подачу тепла в лікарні, поліклініки, школи, дитячі садки та інші установи соціального спрямування за індивідуальними заявками з 10 жовтня», – заявив Кличко.

Мер також підкреслив, що голови районних адміністрацій, директори департаментів освіти і науки, культури, охорони здоров'я несуть персональну відповідальність за підключення установ соціальної сфери та належний температурний режим у них.

Нагадаємо, що 9 червня 2016 року Національна комісія, що здійснює регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг, вирішила підвищити тарифи на опалення та гарячу воду.

Сьогодні, 5 жовтня, в Україні випав перший сніг.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: