Гройсман пообіцяв не виселяти за борги за «комуналку»

Читать на русском
Прем'єр Володимир Гройсман заявив, що наявність боргів за оплату послуг ЖКГ не буде приводом для виселення з житла.

Борги з оплати житлово-комунальних послуг не будуть приводом до виселення українців із власного житла.

Про це заявив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман під час засідання Кабміну в середу, передає «Слово і Діло».

«Я хочу підкреслити, що сьогодні в Україні ніхто ні в кого через несплату комунальних послуг не забирає квартири. А якщо хтось дозволить собі простягнути свої брудні руки до українських громадян, що живуть у своїх будинках, використовуючи борги за житлово-комунальні послуги, ми по цих брудних руках як уряд України дамо й захистимо кожну українську родину», – підкреслив він.

Прем'єр-міністр додав, що заяви про можливе виселення із житла через несплату житлово-комунальних послуг «не мають під собою жодних підстав».

Як повідомлялося раніше, українські міста одне за одним ухвалюють рішення про мораторій на підвищення тарифів житлово-комунальних послуг. Однак це не має сенсу, оскільки це питання належить до сфери діяльності НКРЕКП.

Нагадаємо, 28 вересня 2016 року віце-прем'єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко запевнив, що до 1 жовтня комунальні підприємства країни будуть на 100% готові до опалювального сезону. Однак ця обіцянка виконана не була.

«Слово і Діло» зафіксувало 327 обіцянок прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана, з якіх він виконав 194. Коефіцієнт відповідальності політика – 59%. Із повним переліком обіцянок Гройсмана можна ознайомитися на сторінці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: