Бойовики з артилерії обстріляли Новоолександрівку та Новозванівку – штаб АТО

Читать на русском
Члени незаконних збройних формувань продовжують порушувати Мінські домовленості, застосовуючи артилерію 122 мм.

Російсько-окупаційні війська обстріляли позиції Збройних сил України з артилерії калібру 122 мм в Новоолександрівці та Новозванівці.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, пише «Слово і Діло».

«Противник вдавався до збройних провокацій у районі Новоолександрівки, Новозванівки, Трьохізбенки, Станиці Луганської та Попасної, де бойовики застосовували стрілецьку зброю, кулемети та гранатомети. По Новоолександрівці, Попасній та Степному вів вогонь снайпер, а по Новоолександрівці та Новозванівці ворог відкривав вогонь із мінометів 120-го та 82-го калібру. Також по Новоолександрівці та Новозванівці окупанти стріляли з артилерії 122-го калібру та БМП, а по Новоолександрівці – із зенітної установки», – йдеться в повідомленні.

За інформацією штабу АТО, сепаратисти з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї вели вогонь у районі Авдіївки, Новгородського, Кам'янки та Зайцевого. Також по Новоселівці Другій та Авдіївці ворог відкривав вогонь із мінометів 120-го калібру

«На маріупольському напрямку зафіксовано 19 обстрілів. Противник порушував «режим тиші» в районі Мар’їнки, Широкиного, Талаківки, Старогнатівки та Гнутового з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї, а в районі Славного бойовики застосували протитанковий ракетний комплекс. Окрім того, по Талаківці та Лебединському окупанти стріляли з БМП, а по Мар’їнці вів вогонь снайпер. Також по Талаківці ворог вів вогонь із міномету 82-го калібру», – додали в штабі.

Крім того, в зоні проведення АТО за минулу добу було виявлено 1 БПЛА.

Речник АТО Іван Арєф'єв. Дайджест подій 05.10.2016 (ранок)Військове телебачення України

Нагадаємо, раніше в Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України повідомили, що в місті Золоте Попаснянського району Луганської області завершилося розведення військ ЗСУ та 2-го АК (Луганськ) ЗС РФ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: