Як працює уряд Гройсмана? Дайджест обіцянок Кабміну

Читать на русском

Тиждень, що минув, виявився для українського Кабміну недостатньо результативним у плані виконання обіцянок. Навіть навпаки – в період із 28 вересня до 4 жовтня підлеглі Володимира Гройсмана провалили більше зобов’язань, ніж у сумі змогли дати й виконати за цей же час.

Дві невиконаних обіцянки на рахунку міністра соцполітики Андрія Реви. Йдеться про подання до Верховної Ради у вересні двох законопроектів – щодо реформування системи оплати праці та індексації пенсій. Ще по одному проваленому зобов’язанню мають віце-прем’єр – міністр регіонального розвитку Володимир Зубко та міністр юстиції Павло Петренко. Перший не встиг до 1 жовтня підготувати всі комунальні підприємства до опалювального сезону, другий – подати до ЄСПЛ позов у справі щодо заборони Меджлісу.

Виконана обіцянка у членів Кабміну цього разу лише одна: віце-прем’єр-міністр В’ячеслав Кириленко забезпечив, як і обіцяв, спорудження в Бабиному Ярі алеї пам’яті загиблих до 75-річчя розстрілу німецькими загарбниками єврейського населення Києва.

Також «Слово і Діло» зафіксувало за цей час 2 нових обіцянки членів уряду: Павла Розенка – про намір завершити медичну реформу в 2020 році та Володимира Зубка – про 100-відсоткове встановлення теплових лічильників у 2017 році.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: