Київ переніс місце основної арени «Євробачення» на Лівий берег

Читать на русском
Київ визначився з п'ятьма основними локаціями: 2 локації будуть розташовані в МВЦ – основна арена та прес-центр, EuroClub розміститься в БЦ Парковий, Євроселище організують на Хрещатику.

На нараді в Київраді були визначені п'ять локацій для проведення міжнародного конкурсу «Євробачення», основна арена буде розташована на території Міжнародного виставкового центру біля станції метро «Лівобережна».

Про це на своїй сторінці в Facebook пише директор департаменту транспортної інфраструктури КМДА й депутат Київської міської ради VIII скликання від партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Сергій Майзель, передає «Слово і Діло».

«На вчорашній нараді визначили 5 основних локацій: 2 локації будуть розташовані в МВЦ (Міжнародний виставковий центр – Ред.) – основна арена та прес-центр, EuroClub розміститься в БЦ «Парковий», Євроселище організуємо на Хрещатику. Місце відкриття та закриття пісенного конкурсу зараз обговорюється – урочистості проводитимуться в Мистецькому Арсеналі, КМДА або на території Софії», – повідомив депутат Київради.

За його словами, сьогодні були обговорення необхідного благоустрою щодо кожної з локацій «Євробачення».

«Обговорили можливість запуску річного трамвайчика, який курсуватиме Дніпром від Поштової площі до основного місця проведення фестивалю на «Лівобережній». Визначили необхідність створення проекту зручних пішохідних переходів», – поінформував Майзель.

Раніше основною ареною для проведення «Євробачення» розглядався столичний Палац спорту.

Як повідомлялося раніше, Київ готовий витратити на підготовку та проведення міжнародного конкурсу естрадної пісні «Євробачення-2017» 1,2 млрд грн.

Нагадаємо, що 19 членів організаційного комітету підтримали проведення музичного конкурсу «Євробачення-2017» у Києві.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: