«Укроборонпром» представив комплекс розвідки та пеленгації «Тінь»

Читать на русском
Комплекс Тінь має широкі можливості з пеленгації як аналогових, так і цифрових УКХ радіостанцій у діапазоні 30-3000 МГц на відстанях 25-35 км.

Державна фірма «Укрінмаш», що входить до складу ДК «Укроборонпром», представила комплекс розвідки та пеленгації «Тінь».

Комплекс був представлений на презентації розробок вітчизняних приватних компаній для представників Міністерства оборони України, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу «Укроборонпрому».

«Особливістю цього комплексу є широкі можливості з пеленгації як аналогових, так і цифрових УКХ радіостанцій у діапазоні 30-3000 МГц на відстанях 25-35 км. Апаратура комплексу дозволяє виявляти, перехоплювати та записувати радіопередачі супротивника, а програмне забезпечення та обладнання розкриває шифровані передачі», – йдеться в повідомленні ДК.

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко обіцяє, що протиповітряна оборона буде реорганізованаСказано 11 січня 2016 р.Статус обіцянки: Архів

Комплекс «Тінь» має також низку переваг. Це широкий діапазон, сучасна елементна база, високий ступінь автоматизації за відносно невеликої вартості, а також мобільність, яка дозволяє здійснювати безпосередній супровід військ.

Як повідомлялося раніше, морська версія близькомагістрального вузькофюзеляжного літака Ан-148 буде оснащена протикорабельними ракетами.

Нагадаємо, що в липні «Укроборонпром» розпочав підготовку до створення корпорацій на основі підприємств державної власності у сфері бронетанкобудування, виробництва засобів РЕБ та боєприпасів за аналогією зі створеною раніше авіабудівною корпорацією.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: