Стрілянина в кафе в Києві: в «Борисполі» спіймали винуватця

Читать на русском
В аеропорту «Бориспіль» затримали винуватця, який влаштував стрілянину в кафе біля цирку. Затриманому загрожує до 15 років в'язниці.

Поліція Києва встановила, що винуватцем стрільби в Києві на проспекті Перемоги став раніше судимий 24-річний житель Житомирської області. Винуватця зловили в аеропорту «Бориспіль», коли той через Стамбул намагався втекти в Анталію.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Києва, передає «Слово і Діло».

«Зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вину у вчиненні злочину він визнав. За вчинене правопорушення йому загрожує до 15-ти років ув'язнення», - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, вчора в одному з кафе на пр.Перемоги в результаті стрілянини отримав вогнепальне поранення і був госпіталізований 40-річний киянин.

Закон без порядку: як далі реформувати поліцію?Події в Дніпрі вкотре підтвердили неминуче: в Україні потрібно по-іншому виховувати повагу до закону. Участь у цьому процесі має брати не лише нова поліція, але й уся відповідальна частина суспільства.

Як розповіли очевидці, між потерпілим і стрільцем сталася сварка. В результаті, затриманий кілька разів вистрілив з невстановленої зброї і зник.

Додамо, Кабінет міністрів має намір запровадити посади дільничних поліцейських до кінця 2016 року.

В першу чергу посади дільничних поліцейських планують запровадити в об'єднаних територіальних громадах.

Нагадаємо також, глава МВС Арсен Аваков, після трагедії в Дніпрі, пропонує узаконити презумпцію правоти поліцейського.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: