В МЗС Австралії назвали терміни оприлюднення списку винуватців катастрофи MH17

Читать на русском
За даними голови Міністерства закордонних справ Австралії, список осіб, причетних до катастрофи літака Малайзійських авіаліній над Донецькою областю, може бути оприлюднений до кінця 2016 року.
Міністр закордонних справ Австралії Джулі БішопФото: Reuters

До кінця 2016 року список підозрюваних у справі щодо катастрофи Boeing 737 Малайзійських авіаліній має бути підтверджений для початку судового процесу, повідомила міністр закордонних справ Австралії Джулі Бішоп.

Про це з посиланням на «УНН» повідомляє «Слово і Діло».

«Список тих, хто, на нашу думку, повинен бути притягнутий до відповідальності, буде підтверджений до кінця цього року, може, на початку наступного, після чого повинен початися судовий процес», – зазначила Бішоп.

Катастрофа «Боїнга» MH17: офіційна версія слідчої групи«Слово і Діло» підготувало інфографіку за офіційними даними слідчої групи щодо катастрофи Boeing MH17.

Як уже писало «Слово і Діло», спільна слідча група, що займалася розслідування авіакатастрофи, визначила, що ракета, яка у липні 2014 року збила літак, була російського виробництва, сам ЗРК «Бук», з котрого був випущений смертельний постріл, також приїхав із території РФ, куди й повернувся після катастрофи.

Москва визнавати свою причетність до трагедії відмовилась, пославшись на неточність наведених розслідувачами фактів. Загалом, за даними спільної слідчої групи, фігурантами справи є близько 100 осіб.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: