Розвідка повідомила про наступний етап розведення військ на Донбасі

Читать на русском
За даними Головного управління розвідки, розведення військ України та самопроголошених республік поблизу Станиці Луганської відбудеться 2-3 жовтня.
Фото: Reuters

Розведення протиборчих сторін поблизу Станиці Луганської, що має відбутися відповідно до підписаної 21 вересня у Мінську угоди, заплановане на 2-3 жовтня.

Про це заявили в Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України, інформує «Слово і Діло».

Наразі, за даними розвідників, там триває розмінування місцевості, яке проводять російські військові. «У районі КПВВ «Станиця Луганська» інженерно-саперною ротою 2 окремої мотострілецької бригади (Луганськ) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ проводиться розмінування місцевості. Відведення військ заплановано на 2-3 жовтня», – повідомили в ГУР Міноборони.

В ОРДЛО готуються до «виборів»В самопроголошених Донецькій та Луганській народних республіках стартували так звані праймеріз –попереднє громадське голосування за кандидатів на виборах.

У ще одній точці, де, за Мінськими домовленостями, має відбутися розведення військ – поблизу населеного пункту Петрівське – ознак підготовки противника до відходу із займаних позицій не виявлено.

При цьому супротивник продовжує порушувати «режим тиші»: лише за останню добу бойовики 47 разів стріляли по позиціях українських військових.

Як повідомлялося раніше, 1 жовтня відбулося розведення військ у районі КПВВ «Золоте», де сторони відійшли від лінії зіткнення на кілометр.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: