В Криму окупаційна влада стежитиме за покупками населення

Читать на русском
В анексованому Росією півострові податкова служба буде отримувати відомості про покупки населення у режимі реального часу.
Фото з відкритих джерел

На анексованому Росією півострові «податкова служба» буде отримувати відомості про покупки населення у режимі реального часу.

Про це в ефірі радіо «Супутник в Криму» розповів заступник керівника підконтрольного Кремлю управління податкової служби Криму Риза Алієв, передає «Слово і Діло».

Відтепер кожна операція з готівкою проходитиме через контрольно-касову техніку і буде потрапляти на центральний сервер податківців.

Путін придумав для окупованого Криму «курортний збір»Президент Росії Володимир Путін схвалив введення курортного збору для окупованого Криму та російських регонів, які мають санаторно-курортні комплекси.

«Це зроблено для обліку всієї готівки, яка звертається в державі...Тобто кожна операція буде потрапляти на центральний сервер в податкову службу. Паралельно вона буде в операторів фіскальних даних резервуватися і зберігатися до п’яти років», – пояснив він.

Відтак, за словами Алієва, податкова отримає єдину картинку по півострову, а кожен покупець та продавець зможе отримувати свій чек в електронному вигляді, на гаджет.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що окупаційна влада планує побудувати у Криму два нових СІЗО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: