Авакова допитають щодо «чорної бухгалтерії» ПР – НАБУ

Читать на русском
Антикорупційний прокурор Назар Холодницький прокоментував повідомлення Арсена Авакова про передачу до НАБУ кількох нових оригінальних документів чорної бухгалтерії ПР.

Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький заявив, що наступного тижня НАБУ має намір допитати очільника Міністерства внутрішніх справ Арсена Авакова щодо «чорної бухгалтерії» «Партії регіонів».

Про це він заявив у ефірі телеканалу «112 Україна», передає «Слово і Діло».

«Мені не подобаються такі дозовані викиди інформації. Таке враження, що ми перетворюємо провадження на серіали, цього не треба й не можна робити», – зазначив Холодницький.

Він підкреслив, що «нові й нові аркуші з'являються»(оригінали документів «чорної бухгалтерії «Партії Регіонів» – Ред.) через чотири місяці після початку провадження, що може говорити про те, що «якимось чином дозовано їх комусь хтось викидає».

«Я так розумію, що там чотири аркуші, я особисто їх не бачив», – заявив Холодницький.

Нагадаємо, 29 вересня очільник МВС Арсен Аваков повідомив, що нові оригінали сторінок із так званої «чорної бухгалтерії» «Партії Регіонів» будуть передані детективам Антикорупційного бюро.

В НАБУ підтвердили отримання документів.

31 травня «Українська правда» оприлюднила так звану «чорну бухгалтерію» «Партії Регіонів». У цих документах є розписки про отримання коштів, прізвища, підписи, суми та цілі платежів. Ці ж документи днями екс-заступник голови СБУ Віктор Трепак передав до НАБУ.

Нагадаємо, 16 вересня НАБУ повідомило про підготовку низки підозр у провадженні щодо «чорної бухгалтерії» ПР.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: