«Антонов» пояснив переваги необмеженого доступу в небо США

Читать на русском
Антонов отримав можливість перевозити вантажі нарівні з американськими авіаперевізниками, але в набагато більших масштабах.
На першому плані Ан-124-100

Вільний доступ на вантажоперевезення до/зі США дає можливість українській авіакомпанії перевозити літаками Ан-124-100, Ан-225, Ан-22 вантажі нарівні з американськими авіаперевізниками, але в набагато більших масштабах.

Це палети та 20-футові контейнери, виняток становлять каботажні рейси – перевезення всередині країни, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу ДП «Антонов».

«Це відкриває нові перспективи для замовників, оскільки, наприклад, літаки В747 американських перевізників можуть перевозити за рейс максимум 3 20-футових морських контейнери, в той час як українські Ан-124-100 – 12 таких контейнерів за рейс, а Ан-225 – 15 контейнерів», – пояснюють у компанії.

«Антонов» приступив до збирання Ан-178 для АзербайджануДержавне підприємство «Антонов» розпочало роботи з розгортання виробництва Ан-178 в рамках контракту на поставку 10 літаків такої моделі авіакомпанії з Азербайджану.

Нагадаємо, що Департамент транспорту США днями зняв для вантажної авіакомпанії «Авіалінії Антонова» чинні для зарубіжних авіакомпаній обмеження на кількість чартерних авіавантажоперевезень протягом року.

Раніше повідомлялося, що Державне підприємство «Антонов» зніме із себе всю відповідальність за гарантування безпечної експлуатації Ан-124-100 «Руслан» у разі їх виведення з-під нагляду підприємства.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: