У київському метро грабіжники почали виривати з рук мобільні – поліція

Читать на русском
У поліції повідомили, що в київському метро почастішали випадки крадіжок, а також почали відбуватися пограбування.
Фото: kyivcity.travel

У київському метро почастішали випадки крадіжок, а також почали відбуватися пограбування.

Про це «Інтерфакс-Україна» повідомив начальник управління поліції в метрополітені столичної Нацполіції Віталій Биков, повідомляє «Слово і Діло».

«З'явилися випадки, коли фактично виривають із рук пасажирів під час руху поїзда мобільні телефони. Пасажир у напівпорожньому вагоні грає на мобільному, до нього підходить чоловік, вихоплює телефон і буквально перед закриттям дверей вибігає з вагона», – розповів Биков, додавши, що такі випадки поки не стали масовими.

У метрополітені вважають нормою 10-метрову тріщину на «Героїв Дніпра»Комунальне підприємство Київський метрополітен заявляє про відсутність небезпеки для пасажирів на станції метро Героїв Дніпра через 10-метрову тріщину платформи.

За словами поліцейського, злочинність у столичній підземці «омолодилася й посилилася». Кишенькові крадіжки зросли на 10-15% порівняно з минулим роком.

Водночас, за словами Бикова, такі злочини активно розкриваються.

«Мінімум один поліцейський перебуває на кожній станції, плюс працює система відеоспостереження. Ми цих злочинців затримуємо або на місці злочину – в 90%, або потім – шляхом проведення оперативно-слідчих заходів», – пояснив начальник управління поліції в метрополітені.

Нагадаємо, кількість квартирних крадіжок у Києві зросла на 35%, а в Україні – на 15%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: