У Дніпрі встановлять пам'ятник загиблим поліцейським

Читать на русском
На автовокзалі у Дніпрі встановлять меморіал працівникам патрульної поліції, які загинули внаслідок стрілянини.
Автовокзал у Дніпрі

У Дніпрі на території автовокзалу розмістять меморіал поліцейським Ользі Макаренко та Артему Кутушеву, які загинули внаслідок стрілянини.

Про це повідомив мер Дніпра Борис Філатов, передає «Слово і Діло».

«Сама ідея хороша, але поки вона ще обговорюється, оскільки місце на автовокзалі досить людне, і якщо щось робити, то треба робити добре й навіки, а не просто поставити маленьку меморіальну табличку», – зазначив міський голова.

За його словами, з такою ініціативою звернулося керівництво МВС.

Загальні втрати МВС за роки незалежностіЗа 25 років незалежності України загинуло 1153 співробітника Міністерства внутрішніх справ, з яких 17 – під час Євромайдану.

За планом меморіал трагічно загиблим патрульним Артему Кутушеву та Ользі Макаренко мають розмістити на території автовокзалу, а всі витрати на виготовлення та встановлення меморіалу візьме на себе міська влада.

Нагадаємо, вранці 25 вересня в Дніпрі водій автомобіля Citroen застрелив патрульного поліцейського Артема Кутушева, який зупинив його через порушення правил дорожнього руху.

Працівник патрульної поліції загинув на місці, а його напарниця Ольга Макаренко отримала поранення. Згодом вона померла в лікарні під час операції.

У вбивстві патрульних підозрюють 33-річного жителя міста Торез Донецької області Олександра Пугачова.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: