П’ятьох українських військових судитимуть заочно за держзраду

Читать на русском
Печерський районний суд Києва заочно розгляне справу п'ятьох українських військових, які перейшли на бік окупаційної влади Криму.
Фото з відкритих джерел

Печерський районний суд Києва заочно розгляне справу п'ятьох українських військових, які перейшли на бік окупаційної влади Криму.

Про це повідомили в прес-службі військової прокуратури Центрального регіону України, повідомляє «Слово і Діло».

За версією слідства, троє українських військових Служби безпеки та двоє підлеглих Міністерства оборони після анексії Криму не залишили півострів для подальшого проходження служби на материковій частині України, а перейшли в підпорядкування окупаційної влади.

У Британії судять чоловіка, який воював на Донбасі на боці терористівБританська влада заарештувала 41-річного англійця Бенджаміна Стімсона після повернення з Донбасу, де він воював на боці терористів.

У прокуратурі зазначили, що їхні дії кваліфікували як державну зраду й дезертирство.

Раніше відомство направило до суду обвинувальні акти щодо двох військовослужбовців-контрактників управління СБУ в Севастополі. Правоохоронці встановили, що наприкінці березня 2014 року полковник і майор спецслужби залишилися служити в Криму.

Нагадаємо, раніше генпрокурор Юрій Луценко повідомляв, що в Україні судитимуть заочно всіх російських високопосадовців, яких підозрюють у злочинах проти нашої країни.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: