У ГПУ обіцяють зробити все можливе для покарання винних у катастрофі MH17

Читать на русском
Заступник генерального прокурора України Дмитро Сторожук прокоментував доповідь слідчої групи про винуватців катастрофи MH17.
Дмитро Старожук

Генеральна прокуратура України зробить усе можливе для того, щоб покарати винних у катастрофі малайзійського «Боїнга».

Про це заявив заступник генерального прокурора Дмитро Сторожук, пише «Слово і Діло» з посиланням на «ЛІГА.нет».

«Ця трагедія сталася в повітряному просторі України, над Донецькою областю, яка, на жаль, тимчасово не підконтрольна державній владі. Україна як ніхто зацікавлена ​​в об'єктивному неупередженому розслідуванні цього злочину... Докази, які ви бачили й більшу частину з яких ми сьогодні не показали, ми зробили все можливе, щоб їх можна було використовувати в розслідуванні, а в подальшому – і в суді», – зазначив заступник генпрокурора.

Сторожук також висловив подяку Національній поліції та Національній прокуратурі Нідерландів за оприлюднення доповіді про розслідування катастрофи рейса MH17, а також членам міжнародної слідчої групи.

«Ми вдячні членам міжнародної слідчої групи з Нідерландів та Австралії, які спільними зусиллями відкрили офіс у Києві й поряд із нашими слідчими працюють над цією справою. Ми зробимо все можливе для того, що винні отримали законне покарання», – додав він.

Нагадаємо, раніше стало відоме місце, з якого була випущена ракета по «Боїнгу» МН17.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: