Посвідчення учасника бойових дій Пугачова видане його матері – Геращенко

Читать на русском
Підозрюваний у вбивстві двох поліцейських у Дніпрі Олександр Пугачов отримав посвідчення учасника бойових дій на свою матір, перебуваючи в розшуку.
Антон ГеращенкоФото з відкритих джерел

Посвідчення учасника бойових дій було видано матері підозрюваного у вбивстві двох поліцейських у Дніпрі Олександра Пугачова на правах довіреної особи.

Про це заявив радник глави МВС, народний депутат Антон Геращенко в ефірі телеканалу ICTV, повідомляє «Слово і Діло».

«Посвідчення було видано матері Пугачова на підставі довіреності, яку той написав. Буде проведена перевірка, чи знали співробітники, що видають посвідчення людині, яка все-таки перебуває в розшуку. Якщо буде встановлений такий факт, то їх притягнуть до відповідальності», – сказав Геращенко.

Підозрюваному у вбивстві двох патрульних світить довічнеУ Національній поліції розповіли, на скільки років може сісти вбивця двох дніпровських патрульних поліцейських.

Нагадаємо, що 25 вересня в Дніпрі застрелили двох патрульних поліцейських, які зупинили автівку за порушення ПДР. У скоєнні злочину підозрюють Олександра Пугачова, якого затримали в лікарні. Він звернувся до медзакладу з підробленим паспортом.

Відомо, що Пугачов був бійцем батальйону «Торнадо». Він перебував у розшуку з 2015 року за викрадення людини, створення злочинної організації та зґвалтування.

Згодом у мережі було оприлюднено відео з нагрудної камери вбитого в Дніпрі поліцейського.

Антон Геращенко об удостоверении УБД Александра Пугачёва. Кому и почему оно было выданоТелеканал ICTV

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: