Мінсоцполітики запускає повну версію реєстру переселенців

Читать на русском
Повна версія переселенців працює в Києві в пілотному режимі, за тиждень планується запуск у всій Україні.

Міністерство соціальної політики готується запустити в усій Україні повну версію реєстру вимушених переселенців, пілотна версія якого зараз працює в Києві.

Про це повідомив журналістам перед засіданням Кабінету міністрів у вівторок міністр соціальної політики Андрій Рева, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Ми зараз хочемо проаналізувати результати й потім, якщо все буде нормально, то запускаємо по всій країні», – сказав міністр.

Він зазначив, що 26 вересня реєстр почав повноцінну роботу в межах Києва, але «десь за тиждень запустимося в усій Україні».

Як повідомлялося, 1 серпня Мінсоцполітики запустило реєстр переселенців у тестовому режимі.

Відзначимо, в червні заступник міністра з питань окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука заявив, що реальна кількість внутрішніх переселенців становить 800 тисяч осіб.

«Слово і Діло» зафіксувало 13 обіцянок міністра соціальної політики Андрія Реви, 2 з яких він виконав. Більшість обіцянок міністра перебувають у процесі виконання (11). Із повним переліком обіцянок політика можна ознайомитися на сторінці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: