Порошенко не вважає Путіна сильним лідером

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко не вважає російського лідера Володимира Путіна сильним через те, що той не дотримує свого слова.
Петро ПорошенкоФото з відкритих джерел

Президент України Петро Порошенко не вважає російського лідера Володимира Путіна сильним через те, що той не дотримує свого слова.

Про це Порошенко заявив у інтерв'ю CNN, інформує «Слово і Діло».

Глава держави зауважив, що досягнуті домовленості з Путіним «нічого не означають».

«Якщо ви досягаєте якоїсь домовленості з ним зараз, це нічого не означає. Тому що він не дотримує слова. Це риса не сильного лідера. Тому що сильний лідер – це відповідальність, це блискучі перспективи для країни, це значить дотримувати слова», – вважає Порошенко.

Угода щодо Сирії між Росією та США знову зірванаПрезидент Сирії Башар Асад оголосив про новий наступ на повстанців у районі Алеппо, в результаті чого в ніч на четвер утримувані опозицією східні райони міста зазнали найзапеклішого за кілька місяців авіанальоту, який забрав 45 життів.

Він також додав, що сильний лідер здатен проводити реформи й робити життя свого народу кращим.

«У цьому розумінні сильного лідера, мені б хотілося, щоб Путін був сильним лідером», – підкреслив Президент.

Нагадаємо, Порошенко заявив, що заперечення Росією її участі в нещодавньому нападі на гумконвой у Сирії нагадує йому поведінку щодо України, а саме обстріл житлових кварталів Краматорська в Донецькій області минулого року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: