«Укргазвидобування» повністю відмовилося від виробництва «брудного» палива

Читать на русском
Шебелинський газопереробний завод відмовився від виробництва брудного високсірчаного автомобільного палива повністю перейшовши на Євро-4 і Євро-5.

Шебелинський газопереробний завод, що входить до структури ПАТ «Укргазвидобування», повністю перейшов на виробництво бензинів і дизельного палива стандартів «Євро-4» і «Євро-5», чим поліпшив екологічні властивості палива.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав Олег Прохоренко, передає «Слово і Діло».

«Шебелинський завод повністю перейшов на випуск палива «Євро-4, 5». Хороший привід для директора заводу розповісти про проведену модернізацію та досягнуті якісні показники», – пише він.

За його словами, цей крок знаменує кінець епохи неекологічного високосірчаного палива.

«Уже півроку ми виробляємо бензин «Євро-4», нещодавно запустили бензин «Євро-5». Ось і щодо дизелю запустили повністю «Євро-4». Кінець епохи «Євро-2», – підкреслив Прохоренко.

Як повідомлялося раніше, Шебелинський ГПЗ почав виробництво бензину А-95, який відповідає європейському стандарту екологічності «Євро-5», після виконання проектів із модернізації.

15 вересня ПАТ «Укргазвидобування» почало роздрібний продаж бензину А-95 «Євро-5» виробництва Шебелинського ГПЗ, який входить до структури компанії, на своїх АЗС у Харкові.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: