У ГПУ розповіли про обшуки у нардепа Новинського

Читать на русском
Прес-секретар генпрокурора Юрія Луценка розповів про обшуки, які проходять в трьох областях одночасно.
Вадим Новинський

Прес-секретар генерального прокурора Лариса Сарган заявила, що 25 вересня в трьох українських областях одночасно проходять 23 обшуки, в тому числі компанії «Смарт-Холдинг», бенефіціаром якої є народний депутат від фракції «Опозиційного блоку» Вадим Новінський.

Про це вона написала в Facebook, пише «Слово і Діло».

«ГПУ спільно зі СБУ в ході проведення спецоперації в рамках кримінального провадження, внесеного в Єрдрей за фактом заволодіння невстановленими особами майном« Миколаївський суднобудівний завод «Океан» в особливо великих розмірах, доведення зазначеного підприємства до банкрутства і здійснення інших злочинів, 25 вересня на території Миколаївської , Київської, Дніпропетровської областей, в тому числі за місцем розташування заводу проводиться 23 обшуку, до яких залучено понад 45 працівників прокуратури і 150 співробітників СБУ», – заявила Сарган.

За словами прес-секретаря, в результаті злочинних дій на «Миколаївському суднобудівному заводі «Океан» було завдано збитків державі на суму понад 1,5 мільярда гривень.

«У ході досудового розслідування на причетність до вчинення вказаних злочинів перевіряються всі особи, задіяні в процедурі банкрутства підприємства, зокрема, ліквідатори, посадові особи «Миколаївського суднобудівного заводу «Океан», ЗАТ «Смарт-Холдинг» та інших підприємств. Слідчі дії тривають», – додала вона.

Нагадаємо, раніше в «Смарт-Холдингу» повідомили про проведення в офісі обшуків співробітниками СБУ.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: