У київському метро затримали військового з гранатами

Читать на русском
На станції метро Вокзальна столична поліція затримала військового з гранатами і запалами до них. Чоловік приїхав з Донецької області.
Фото: Думская.net

На станції метро «Вокзальна» столична поліція затримала військового з гранатами і запалами до них. Чоловік приїхав з Донецької області.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу київської поліції.

Інцидент стався близько 07:00.

За шпигунство на «ДНР» мешканця Вінниччини посадили на 14 роківВінницький місцевий суд приговорив мешканця міста Гайсин до 14 років в’язниці за державну зраду у формі шпигунства на «ДНР».

«Працівник управління поліції метрополітену, який ніс службу на станції метро «Вокзальна», у вестибюлі затримав 46-річного чоловіка, який перевозив у сумці гранати і запали до них. Затриманий пояснив, що він проходить військову службу за контрактом у Донецькій області, а в столицю приїхав на лікування», – йдеться в повідомленні.

Поліція порушила справу за статтею «незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами». Вилучені боєприпаси відправили на експертне дослідження. Затриманому загрожує до семи років ув'язнення.

Нагадаємо, у серпні СБУ затримала в Україні терориста ІДІЛ.

На станції метро Вокзальна столична поліція затримала військового з гранатами і запалами до них. Чоловік приїхав з Донецької області.
Фото: прес-служба поліції

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: