Одна російська партія визнала вибори до Держдуми нелегітимними

Читать на русском
У партії наголошують, що в зв'язку політикою влади, спрямованою на неучасть громадян у виборчому процесі, більшість виборців проігнорували вибори.

Російська об'єднана демократична партія «Яблуко» на політкомітеті ухвалила рішення не визнавати легітимність виборів до Держдуми, які відбулися 18 вересня.

Про це йдеться в рішенні ФПК, ухваленому 22 вересня, передає «Слово і Діло».

«Маніпуляції з явкою, масове примусове голосування, а також прямі фальсифікації під час підрахунку голосів та оформлення протоколів не дозволяють визнати федеральні вибори, проведені 18 вересня, чесними й легітимними», – йдеться в тексті.

В партії наголошують, що в зв'язку політикою влади, спрямованою на неучасть громадян у виборчому процесі, більшість виборців проігнорували вибори.

«Державна Дума вперше в новій російській історії сформована очевидною меншістю населення країни. Тому вона не представляє російське суспільство, не є органом народного представництва», – наголошується в документі.

Нагадаємо, Верховна Рада України 20 вересня визнала нелегітимним новообране сьоме скликання Державної Думи Російської Федерації, а також будь-які його рішення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: