За шпигунство на «ДНР» мешканця Вінниччини посадили на 14 років

Читать на русском
Вінницький місцевий суд приговорив мешканця міста Гайсин до 14 років в’язниці за державну зраду у формі шпигунства на ДНР.
Фото: dnr-news.com

Вінницький місцевий суд приговорив мешканця міста Гайсин до 14 років в’язниці за державну зраду в формі шпигунства на «ДНР».

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Донецької області, яка здійснювала процесуальне керівництво в справі, інформує «Слово і Діло».

«Вироком Вінницького місцевого суду громадянина визнано винним за ч. 1 ст. 111 (державна зрада у формі шпигунства) та ч. 1 ст. 258-3 (сприяння діяльності терористичної організації) КК України й призначено покарання у вигляді 14 років позбавлення волі», – йдеться в повідомленні.

Монтян ображала Тимошенко та Садового на російському телебаченніУкраїнський адвокат Тетяна Монтян на російському телебаченні ображала мера Львова Андрія Садового та лідера партії Батьківщина Юлію Тимошенко.

Повідомляється, що чоловік із квітня до червня 2015 року за власною ініціативою сприяв злочинній діяльності терористичної організації «ДНР».

«Підтримуючи постійні зв’язки з представником спецслужби іноземної держави – Російської Федерації, шпигун «зливав» дані розвідувального характеру, що становлять державну таємницю», – зазначається в повідомленні.

Обвинуваченого затримали в червні торік.

Нагадаємо, в серпні стало відомо, що за бажання вийти з лав «ДНР» бойовикам доведеться заплатити компенсацію.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: