Під «Інтером» активісти зібралися ганьбити політиків

Читать на русском
Під телеканалом Інтер у Києві зібралися активісти організації «Вільні люди» з метою ганьбити політиків, які прийшли на передачу Чорне дзеркало.
Фото: УНІАН

Під телеканалом «Інтер» у Києві зібралися активісти організації «Вільні люди» з метою ганьбити політиків, які прийшли на передачу «Чорне дзеркало».

Активісти збираються вручити політикам «премії імені Кисельова-Шувалова», повідомляє кореспондент «Слово і Діло».

Нардеп Андрій Левус написав у Facebook, що патріотичні політики бойкотують «Інтер». Водночас він очікує, що активістів критикуватимуть.

Аваков звернувся до СБУ щодо діяльності «Інтера»У Міністерстві внутрішніх справ закликали Службу безпеки відреагувати на факти антидержавної позиції «Інтера».

«Вата, БЮТ (Батьківщина – Ред.), «Оппоблок» і європопулісти зараз піднімуть галас про «свободу слова», – написав нардеп.

Зазначимо, що сьогодні активісти цієї організації роздавали депутатам під будівлею Верховної Ради листівки із закликом бойкотувати «Інтер» – не брати участь в передачах та не давати коментарі телеканалу через антиукраїнську позицію телеканалу. На листівках був зображений триголовий орел – герб РФ, Путін і Кисельов.

Нагадаємо, у вересні в Києві горіла будівля телеканалу «Інтер».

Під телеканалом Інтер у Києві зібралися активісти організації «Вільні люди» з метою ганьбити політиків, які прийшли на передачу Чорне дзеркало.
Фото: Facebook

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: