Авдіївка та Новоселівка Друга потрапили під мінометний обстріл – штаб АТО

Читать на русском
Члени незаконних збройних формувань продовжують порушувати Мінські домовленості, застосовуючи міномети.

Російсько-окупаційні війська 21 раз порушували режим перемир'я, а Авдіївку та Новоселівку Другу обстріляли з мінометів калібру 82 мм.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, пише «Слово і Діло».

«За минулу добу російсько-окупаційні війська 21 раз відкривали вогонь по позиціях українських захисників. На донецькому напрямку зафіксовано 10 обстрілів. Окупанти вели вогонь із гранатометів, кулеметів, стрілецької зброї в районі Авдіївки, Новоселівки Другої, Зайцевого та Новгородського. Крім того, по Авдіївці та Новоселівці Другій окупанти відкривали вогонь із міномета калібру 82 мм», – йдеться в повідомленні.

За інформацією штабу АТО, на маріупольському напрямі бойовики вели вогонь зі стрілецької зброї в районі Мар’їнки, Старогнатівки, Талаківки та Тарамчука. Також у районі Тарамчука противник застосував снайперську групу.

Крім того, на Луганщині сепаратисти здійснювали збройні провокації в районі Новоолександрівки, Попасної та Новозванівки, де вели вогонь із гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї. Також у районі Новоолекcандрівки противник застосував снайперську групу, а по позиціях українських захисників у районі Новозванівки та Новоолександрівки відкривав вогонь із БМП.

Нагадаємо, 22 вересня представник України в підгрупі з безпеки Тристоронньої контактної групи Євген Марчук заявив, що готується план із доведення кількості ділянок, на яких будуть розведені сили й засоби учасників конфлікту на Донбасі, до 50.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: