Клінтон випередила Трампа на 6%

Читать на русском
Кандидат у президенти США від Демократичної партії Гілларі Клінтон випередила за популярністю серед американських виборців свого республіканського суперника в передвиборчій кампанії Дональда Трампа.
Кандидат на пост президента США Хіларі Клінтон

Кандидат у президенти США від Демократичної партії Гілларі Клінтон випереджає за популярністю свого суперника республіканця Дональда Трампа на 6%.

Про це повідомляє The Wall Street Journal, передає «Слово і Діло».

За результатами останнього опитування, Клінтон на виборах у листопаді готові віддати голоси 43%.

При цьому The Wall Street Journal відзначає, що така різниця є найбільшим відривом Клінтон із кінця серпня, коли різниця з її суперником склала п'ять пунктів.

Також повідомляється, що кандидат від лібертаріанської партії Гері Джонсон користується підтримкою 9% американців, а кандидат від Партії зелених Джилл Стейн – всього 3%.

За підсумками окремого опитування, в якому респондентам запропонували вибирати лише з двох основних кандидатів, Клінтон випередила Трампа на сім пунктів (48% проти 41% голосів).

Раніше повідомлялося, що кандидат на посаду президента США від Демократичної партії Гілларі Клінтон та її опонент від республіканців Дональд Трамп користуються практично однаковою підтримкою виборців.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: