Вертольоти РФ знову літають біля кордонів України – Держприкордонслужба

Читать на русском
У Криму окупанти на різних ділянках адміністративного кордону переміщали також військову та інженерну техніку.

Військові вертольоти ЗС РФ здійснили польоти вздовж адміністративного кордону з тимчасово окупованою територією Криму 20 вересня.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Держприкордонслужби.

«Військовослужбовці Херсонського та Бердянського загонів відстежили польоти семи російських військових вертольотів, які рухалися над півостровом вздовж адмінкордону без його перетину», – йдеться в повідомленні.

Крім того, прикордонники спостерігали, як на різних ділянках до позицій Збройних сил РФ під'їжджала військова та інженерна техніка.

Росія влаштувала «вертолітні» провокації на українському кордоні – ДержприкордонслужбаБердянський загін прикордонників виявив поблизу адміністративного кордону над тимчасово окупованою територією АР Крим політ 2 російських вертольотів Мі-8.

Нагадаємо, що російська військова база в прикордонному з Україною місті Валуйки може використовуватися для відновлення наступальних дій на півночі Луганської області.

Як повідомлялося раніше, військова розвідка оприлюднила список снайперів 5-ї окремої мотострілкової бригади (в/ч 08805, Макіївка) 1-го АК (Донецьк) Центру територіальних військ Південного ВО ЗС РФ, які беруть участь у бойових діях проти України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: