США оснастили ЗСУ приладами нічного бачення

Читать на русском
Два батальйони ЗСУ оснащені нічними приладами за підтримки США в рамках просування до взаємосумісності з НАТО.

Два батальйони Збройних сил України за підтримки американської сторони були оснащені приладами нічного бачення для ведення бойових дій у нічний час.

Про це написав в Twitter начальник Генерального штабу-головнокомандувач Збройних сил України Віктор Муженко, передає «Слово і Діло».

«Два батальйони ЗСУ, оснащені нічними приладами за підтримки США, готові до ведення бойових дій вночі. Це просування до взаємосумісності з НАТО», – написав він.

Міноборони готується до замовлення українських безпілотниківUA Technology провели черговий, вже третій, етап випробувань безпілотного (БПЛА) авіаційного комплексу UA-Бета, який надійде на озброєння ЗС України.

Як повідомлялося раніше , з 1 березня 2005 року до 2014 року в Збройних силах України розкрадено 232 вертольоти, 832 танки, 714 одиниць бойового броньованого транспорту, 4930 одиниць автомобільної техніки та 570,85 мільйонів одиниць боєприпасів.

Нагадаємо, що Міністерство оборони України запланувало цього року передати Збройним силам України більше 6 тисяч одиниць озброєння й понад 2 мільйони боєприпасів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: