ГПУ порушила провадження проти Насірова

Читать на русском

Генпрокуратура України розпочала досудове розслідування в справі про невиконання службових обов'язків головою Державної фіскальної служби Романом Насіровим.

Генеральна прокуратура України порушила кримінальне провадження за фактом невиконання службовими особами Державної фіскальної служби України законних вимог народних депутатів України.

Про це повідомила народний депутат від фракції «Самопомочі» Вікторія Войціцька на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

«Нагадую, що протягом 8 місяців ми так і не змогли отримати від ДФС інформацію щодо суми податкового боргу зі сплати рентної плати за користування надрами окремо за кожним об'єктом надр ПАТ «Укрнафта»», – зазначається в повідомленні Войціцької.

Нардеп наголосила, що ненадання головою ДФС України запитуваної інформації є прямим перешкоджанням діяльності народних депутатів України.

Войціцька також оприлюднила фото відповіді Генпрокуратури на її спільну із Журжієм заяву, в якій йдеться про порушення кримінального провадження за ч. 1 ст. 351 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, двоє депутатів Верховної Ради України Андрій Журжій та Вікторія Войціцька подали до Національного антикорупційного бюро заяву про вчинення кримінального правоворушення головою Державної фіскальної служби Романом Насіровим та його заступником Сергієм Біланом.

Як повідомлялося раніше, 21 квітня 2016 року НАБУ порушило кримінальне провадження щодо посадових осіб ДФС за службове підроблення офіційних документів, а наприкінці травня – щодо голови Державної фіскальної служби Романа Насірова за фактами, що стосуються ПАТ «Укрнафта».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: