Очільника Одеської поліції викликали на допит до прокуратури Грузії

Читать на русском

Генеральна прокуратура Грузії викликала начальника Головного управління поліції в Одеській області Гіоргі Лорткіпанідзе на новий допит у справі про розгін демонстрації в Тбілісі 26 травня 2011 року.
Лорткіпанідзе через 3 роки викликають в Грузію на допитФото: УНІАН

Генеральна прокуратура Грузії викликає на допит начальника Головного управління поліції в Одеській області Гіоргі Лорткіпанідзе в справі щодо розгону демонстрації противників Міхеіла Саакашвілі в Тбілісі 26 травня 2011 року.

Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook сам Лорткіпанідзе, передає «Слово і Діло».

За його словами, документ передали його дружині в Тбілісі 20 вересня.

«Я як чинний начальник ГУНП в Одеській області завтра о 16:00 виступаю з промовою на слуханнях у парламентському комітеті й фізично не зможу прийти до головної прокуратури Грузії. А вказані в повістці день і час ніяк не можуть бути визнані розумним терміном», – пише Лорткіпанідзе.

«Виходячи з вищевказаного випливає, що мій виклик до грузинської прокуратури безпідставний і лише пов'язаний із наміченими на 8 жовтня парламентськими виборами та страхом чинного уряду перед моїм поверненням до Грузії. Дуже шкода, що дії Головної прокуратури Грузії продиктовані страхами й інтересами окремої політичної партії», – додав він.

Раніше повідомлялося, що Росія порушила міжнародне право й незаконно відкрила 21 виборчу дільницю на окупованих територіях Грузії на виборах до Держдуми.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: