Кордон України з Росією облаштований лише на 12% – Держприкордонслужба

Читать на русском
Українсько-російський кордон облаштовується згідно виділеним коштам, на цей рік виділено до 200 млн грн.

Наразі облаштовано лише 12% державного кордону між Російською Федерацією та Україною.

Про це розповів перший заступник голови Державної прикордонної служби України Василь Серватюк, повідомляє «Слово і Діло».

«Роботи з облаштування українсько-російського кордону ведуться згідно з тими коштами, які виділені. На цей рік нам виділено до 200 млн грн. Ми проводимо роботи, завершуємо в Харківській області й почали роботи в Луганській області», – сказав він.

При цьому перший заступник голови відомства визнав, що «12% ділянки українсько-російського державного кордону – це дуже мало».

«Миротворець» створив карту розташування російських військ на ДонбасіВолонтери сайту «Миротворець» створили карту локалізації російських військових і місцевої іреденти, які підняли зброю проти української держави.

Раніше «Слово і Діло» повідомляло, що в пункті пропуску «Гоптівка», що на на українсько-російському кордоні в Дергачівському районі Харківської області, продемонстрували можливості системи «інтелектуального кордону».

Нагадаємо, що з квітня до листопаду з метою зниження рівня злочинної діяльності на державному кордоні в прикордонних районах та областях проводять спецоперацію «Кордон-2016».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: