В Україні очікується значне похолодання та заморозки – Укргідрометцентр

Читать на русском
Сильні дощі пройдуть в південній частині країни, а вдень і в східних областях. 21 вересня дощі пройдуть в східних, вночі і в південних, Дніпропетровській і Кіровоградській областях, вдень в західних і північних областях невеликий дощ.

У найближчу добу в Україні очікується істотне похолодання – циклон, що переміщається з Чорного моря, принесе негоду на південний схід, а холодне повітря охопить більшу частину території України, крім Закарпаття та крайнього півдня.

Про погоді на 20 вересня повідомляє «Слово і Дело» з посиланням на дані Укргідрометцентру.

Сильні дощі пройдуть в південній частині країни, а вдень і в східних областях. У Кіровоградській, Дніпропетровській і Полтавській областях складні погодні умови: сильні дощі, місцями грози, пориви вітру 15-22 м/с, подекуди можливий град.

На решті території без істотних опадів, лише в прикарпатських та Вінницькій областях вночі помірний, вдень місцями невеликий дощ. Вітер північно-східний, 7-12 м/с.

Температура вночі 4-9° тепла, в північних, Полтавській, Черкаській, Волинській і Рівненській областях на поверхні грунту місцями заморозки 0-2°, температура вдень 11-16° тепла; в південній частині та на Закарпатті вночі 10-15°, на узбережжі морів до 18°, вдень 17-22°.

У Києві – без опадів. Вітер північно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі 6-8°, вдень 12-14°.

21 вересня дощі пройдуть в східних, вночі і в південних, Дніпропетровській і Кіровоградській областях, вдень в західних і північних областях невеликий дощ, на решті території без опадів. Вітер північно-західний, 5-10 м/с, вночі в південній частині місцями пориви 15-20 м/с.

Якою буде погода в Україні в неділюПогоду більшості областей України визначатиме холодне і сухе повітря. У Києві – вдень 16-18°.

Температура вночі 2-7° тепла (в західних, північних, Вінницькій, Черкаській, Полтавській областях на поверхні грунту та місцями в повітрі заморозки 0-5°), на півдні та сході країни 6-11° тепла; вдень 11-16°.

У Києві – вночі без опадів, вдень невеликий дощ. Вітер західний, 5-10 м/с. Температура вночі 3-5° тепла, вдень 12-14°.

19 вересня о 9 годині ранку температура води в Чорному та Азовському морях становила 19-23°, в Дніпрі біля Києва – 19°.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: